Да помогнем: млад човек се нуждае от помощ

Антон Живков Шапков, син на архимандрит Сергий Шапков се нуждае от животоспасяваща трансплантация на бъбрек в Турция.

Младият мъж страда от хронична бъбречна недостатъчност и през миналата година започва хемодиализа – три пъти в седмицата по 4 часа. Поради продължителната хемодиализа, обаче, се увреждат и другите органи, което налага в момента спешна трансплантация на бъбрек в Турция, на стойност 100 000 лв.

Сумата за жизнено важната операция е непосилна за семейството, затова се обръщат с молба към всички, които имат финансова възможност да ги подпомогнат в това трудно житейско изпитание.

Дарителската сметка, по която може да се превеждат дарения е:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG26 UNCR   7000 1523 2255 22

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Антон Живков Шапков

Източник: https://mitropolia-sofia.org/

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

3 thoughts on “Да помогнем: млад човек се нуждае от помощ”

  1. Здравейте,

    Понеже кампанията е от преди месец, знае ли се дали се е събрала сумата и ако не, колко още остава ?

    Младен Савов

    1. Здравейте г-н Савов,
      Отправено е запитване по Вашия въпрос и очакваме отговор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 + seven =