Храм Св. пророк Илия се нуждае от спешен ремонт.

Вследствие на високи подпочвени води, влагата прониква много активно в стените и зидовете на храма. Поради тази причина основите на сградата се рушат. Влагата причинява и много сериозни щети на иконописите в храма.

Поради тази причина църковното настоятелство се обръща с молба към жителите на квартал Княжево и всички Христолюбиви Българи да подпомогнем ремонта на храма, който е Християнска светиня.
Предстоятеля на храма свещеник Дилян Цветков благослови тази кампания.

Ето и банковата сметка, открита от църковното настоятелство за набиране на средства за ремонт на храма:
Храм Свети пророк Илия
ЦКБ клон София юг IBAN: BG 48 CECB 9790 1065 9103 00
BIC:CECBBGSF

За допълнителна информация и снимков материал: Да подпомогнем ремонта на Храм „Св. Пророк Илия“, кв. Княжево, София

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 3 =