Млад човек се нуждае от спешна бъбречна трансплантация!

През месец февруари 2019 г. на страничката на Софийска св. митрополия бе публикуван апел за Антон Живков Шапков, син на архимандрит Сергий Шапков. Младият човек се нуждае от животоспасяваща трансплантация на бъбрек в Турция. Досега чрез кампанията са събрани 16 000 от необходимите 120 000 лв.

До този момент Антон поддържа своя живот чрез хемодиализа, на която се подлага три пъти в седмицата. За съжаление, хемодиализата е започнала да предизвиква увреждания в други органи. Това налага спешно прибягване до трасплантация на бъбрек, която обаче като цена е непосилна за семейството.

Нека помогнем според силите си!

Дарителската сметка, по която може да се превеждат дарения е:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG26 UNCR   7000 1523 2255 22

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Антон Живков Шапков

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Свързани публикации:

Да помогнем: млад човек се нуждае от помощ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 − fourteen =