Да помогнем на болящата Юлия Ночева – от енорията при храм „Св. Николай Мирликийски“, Елин Пелин

Да помогнем на една боляща наша сестра от енорията при храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“, гр. Елин Пелин.

През месец януари на 2016 г. на г-жа Ночева е открит глиобластом (мозъчен тумор). Тя се подлага на операция и последваща  комбинирана лъче и химиотерапия в Анадолу Медикъл Център.

Резултатите от лечението са обещаващи и турските специалисти препоръчват едногодишно  лечение с медикамента „Алтузан“. Стойността на терапията е 7400 лв. на месец, а за  година необходимата сума е 88 800 лв.

Енориашите към храм „Св. Николай Мирликийски“ се включват активно в помощ на Юлия – молитвено и чрез поставяне касичка за дарения в храма. Открита е дарителска банкова сметка, но за съжаление, средствата, които са събрани, не са много и възлизат на стойност под 3 000 лв.

Юлия се нуждае от нашата помощ и пред  лицето на тази нужда не бива да смятаме, че и мъничкото помощ е излишна. Всеки може да помогне според мярата си: „И който напои едного от тия малки само с чаша студена вода в име на ученик, истина ви казвам, няма да изгуби наградата си. …всичко, що поискате в молитва с вяра, ще получите“ … невъзможното за човеците е възможно за Бога“ (Мат.10:42; 21:22; Лук.18:27)

Всеки, който желае, може да помогне молитвено и чрез средства:

Дарителски  SMS  с текст на латиница DMS YULIA на номер 17 777;

Банка: Уникредит Булбанк

Сметка: BG26UNCR96600016988113

UNCRBGSF

Титуляр: Юлия Ангелова Ночева

„…Ние сме едно, като чада на небесния Отец.“ Св. Йоан Кронщадски (От „Моят живот в Христа“)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

5 × one =