Провежда се кампания в подкрепа на известния музикант от Смолян Христо Иванов – Ицо Брадата.

Христо се нуждае от предоперативно, оперативно и следоперативно лечение на двете тазобедрени стави. Процесът се усложнява и затруднява от съпътстващото заболяване от което страда музикантът – венозна недостатъчност. Необходимата сума за лечение възлиза на 20 000 лв.

Откритата сметка за дарения е на сина на Христо – Иван. Това се налага, поради необходимостта да се реагира максимално бързо по време на предстоящия дълъг престой на Ицо в болница.

Христо Иванов – Ицо Брадата е известен музикант в Смолян от близкото минало. Бил е бас китарист на „Виевската група“ и на „Кутелската група“; основател е на единствения по рода си джаз-рок клуб в Смолян; държи музикален магазин до Клуба на дейците на културата в града и е голям приятел на Васко Кръпката. Смолянчани поднават Христо като отдаден на музиката прекрасен човек и приятел.

Можем да помогнем на Христо на следната банкова сметка, титуляр:
Иван Христов Иванов
УниКредит Булбанк
IBAN: BG63UNCR70001523607036

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани непосредствено от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Към кампанията в подкрепа на Христо ни насочи ангажиран със случая православен християнин и приятел на Ицо.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + fourteen =