Да подкрепим йеродякон Доротей (Добромир Гечев) в труден момент

Приключила кампания. Информация за последната молба на йеродякон Доротей може да се открие ТУК.

През месец декември 2016 г. публикувахме апел за йеродякон Доротей (Добромир Гечев), който страдаше от гангрена и се нуждаеше от операция. Благодарение на всички, които помогнаха, и след перипетии операцията бе направена успешно и г-н Гечев бе спасен от затруднения – единият от краката на йеродякон Доротей обаче бе ампутиран под коляното.

Към днешна дата на йеродякон Доротей е отпусната пенсия в размер на 230 лв., но му е отказана помощ за отопление. Добромир Гечев вече не може да обслужва печката си на дърва от известно време се отоплява с климатик, който увеличава сумата, която трябва да се плаща за електричество. Това обстоятелство и сумата от 70 лв., която плаща ежемесечно за лекарства принуждават йеродякон Доротей да се обърне за помощ от своята интернет страница. С негово разрешение публикуваме тук неговия апел за подкрепа: той страда от недостиг на средства за консумативи и храна през зимния сезон.

Всички, които биха желали да помогнат могат да се обърнат към офисите на Еконт с молба за доставка на финансови средства в Ловеч до адрес: Ловеч 5500,ул.“Княгиня Невинна“9, Добромир Гечев Стоянов. Необходимо е пратката да бъде доставена до адрес, поради затрудненото придвижване на йеродякон Доротей.

За повече информация: 0894 467 774 (йеродякон Доротей (Добромир) Гечев )

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

five × five =