Да подкрепим Ангел в борбата му за живот

Благодарение на вашата подкрепа средствата за операция на Ангел са били събрани! В момента обаче той отново е в Турция и му се извършва сериозна физиотерапия, която не може да се извърши в България. За съжаление средствата са привършили и Ангел е затруднен за завърши курса на своето лечение. Неговите близки споделят: „Ситуацията е изключително тежка, защото в дарителските сметки няма средства, всички средства, които бяха налични са изпратени към турската клиника. За тази седмица до края няма средства, с които да се заплати болничния престой и медецинските процедури, които към момента са животоспасяващи за Ангел.“ Нека да помогнем, ако всеки от нас отдели само по няколко лева ще помогнем не само на Ангел – голямото дело може да бъде сглобка от множество малки добри дела.

Допълнителна информация за борбата на Ангел и неговото състояние може да се намери тук.

Много приятели и съмишленици на Ангел, сред които и отец Зоран Мамучевски, го подкрепят в борбата му за живот и се присъединяват към апела на неговото семейство за помощ. Нека помогнем с каквото можем, дори и едно изпратено левче няма да бъде излишно:

Ангел Христов е диагностициран със Сарком на Юинг, вид агресивен костен тумор, който засяга и меките тъкани около костите. Диагнозата е поставена, когато младият човек е едва на 21 години. Оттогава Ангел вече четири години води упорита борба с коварното заболяване. Подлага се на няколко операции и лечения с химиотерапия, които забавят болестта, но не водят до очакваните резултати. Лекарите възлагат надеждите си на медикамент, който блокира протеините и възпрепядства растежа на раковите клетки. Лекарството за провеждане на пълен оздравителен курс е на стойност 15 000 лв. Междувременно обаче състоянието на Ангел се влошава от ново раково образование, което засяга нервите на гръбначния стълб и налага спешна операция в Турция.

Операцията е на стойност 40 000 лв. и поради спешния характер на интервенцията от турската клиника се съгласяват да я извършат и да получат сумата впоследствие.

В момента Ангел вече е в Турция за необходимото лечение, а семейството му се обръща към всички, които могат да помогнат за събирането на необходимата сума от 40 000 лв. за операцията и още 15 000 за животоспасяващото медикаментозно лечение.

10 000 лв. са събрани и внесени в клиниката, останалата сума обаче тепърва ще се събира. Обръщаме се към всички за подкрепа!

Банкова дарителска сметка:

Ангел Петков Христов; CECBBGSF

Сметка в лева – IBAN: BG36 CECB 9790 10F3 4783 00;

Сметка в евро – IBAN: BG50 CECB 9790 14F3 4783 00;

PayPal: donev_g@yahoo.com

Група във Фейсбук Нека отново да подкрепим Ачо;

Допълнителна информация:

Животът на Ачо се преобръща, когато преди 4 години го диагностицират със Сарком На Юинг. От тогава е претърпял множество операции и химиотерапии. В момента семейството събира 40хил лева, които дължи на болница в Турция и 15хил. за лекарства. Можете да помогнете на Ачо като преведете пари на: IBAN: BG36CECB979010F34783 00 – СМЕТКА В ЛЕВА или IBAN: BG50CECB979014F34783 00 – СМЕТКА В ЕВРО; титуляр на сметката Ангел Петков Христов.

Публикувахте от На кафе в Вторник, 11 април 2017 г.


МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three × 5 =

*