След близо четири години чрез вашата помощ Георги Ангелов е близо до завършване на своето висше образование. Младият човек се подготвя за своя държавен изпит, който ще се проведе през месец юни, и изказва искрена благодарност към всички, които му помогнаха да стигне дотук.

Благодарение на вашата помощ днес студентът е само на крачка от дипломирането си като бакалавър по специалността „Инспектор по обществено здраве“ в Медицински колеж „Йорданка Филаретова“.

Случаят с Георги е показателен за резултатите, постигани с усилен труд. Израснал в институции за деца, лишени от родителски грижи, този млад човек най-напред с цената на много усилия завършва вечерно училище. Впоследствие вашата помощ посредством програмата „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“ и упоритото желание на Георги направиха възможно вземането на необходимите изпити и посрещането на всички финансови изисквания по обезпечаване на следването.  Трябва да се посочи, че Георги съчетава своето образование с работата си в травматологията на Пирогов като санитар и гипсировач. Въпреки силното желание и полагания труд, без вашата подкрепа той нямаше да смогне да покрие своите разходи по квартира и консумативи, учебници, семестриални такси и храна.

Като благодарим на Бога, предаваме дълбоката признателност на Георги и към всички, които са го подкрепяли пред изминалите години. Младият човек упорито се готви за сериозния държавен изпит, който предстои, но и обмисля своето бъдеще след него. Новата мечта на Георги, след успешно полагане на изпита, е да се пребори за място в магистърските програми, свързани със специалността му в Австрия.

Предавайки благодарното чувство на Георги Ангелов, фондация „Покров Богородичен“ благодари и от свое име на всички, които помогнаха за осъществяването на мечтата на един млад човек. Пожелаваме на Георги да вземе успешно своите изпити.

По-подробно за историята на Георги можете да прочете ТУК и ТУК.

Повече за кампанията “Виждам те” може да прочетете ТУК.

Снимки: Денислав Стойчев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × three =