Богословски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, Aтелие – галерия „Арт Муза“ и СНЦ „Милостив“, София, благословението на протойерей о. Сава Кокудев, обявават:

Национален конкурс „Рождество Христово“

Конкурсът е за рисунка на тема: „Рождество Христово“ и се обявява за трета поредна година. Наближава вторият по значимост християнски празник. Нека се подготвим за него с рисунки, които да представят християнската същност на голямото събитие. Размерът на рисунките и материалите за изпълнение са по избор. Могат да участват деца от 3 до 19 години и възрастни над 19 г. с до две рисунки в съответните възрастови групи:

  1. От 4 до 6 години.
  2. От I до IV клас.
  3. От V до VII клас.
  4. От VIII до XII клас.
  5. Над 19 г.

Рисунките да се изпращат до 01.12.19 на имейл: art_muza@abv.bg и на фейсбук страница: конкурс Рождество Христово за журиране на първи етап. Да се напишат в лично съобщение трите имена, възраст на автора, име на рисунката, техника и размери, адрес – пощенски и електронен, име на школата или ръководителя, ако има такива. Всички рисунки ще бъдат качени на феисбук страницата на конкурса и на галерия „Арт Муза“.

Избраните участници на първи етап ще бъдат уведомени с имейл или съобщение във фейсбук и трябва да изпратят рисунките до 05.12.19 на адрес: София, 1000, ул. “11 август“ 23, галерия „Арт Муза“ (Николинка Климукова) и на Еконт, офис „Раковска“ 79 за провеждане на втория етап на конкурсa. След литургия на 22.12.19 ще се връчат наградите и ще се открие изложба във фоайето на Богословския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ с наградените рисунки. Всички участници ще получат грамота за участие и диплом за наградените и за ръководителите на школи, които ще се връчат лично на откриването или ще се изпратят по пощата за сметка на участника. Моля, желаешите да получат грамота, да го заявят и да посочат адрес за изпращане. Наградените творби остават за организаторите на конкурса.

Конкурсът ще се проведе на три етапа:

  1. Изпращане на рисунките на имейл: art_muza@abv.bg и на фейсбукстраница: конкурс Рождество Христово: до 01 декември 2019г.

1.2.  Журиране до 5 декември и обявяване на резултатите.

  1. Изпращане до 10 декември 2019 г. на адрес: София, ул. „11 август“ 23, галерия „Арт Муза“ или Еконт, офис „Раковска“ 79, Николинка Климукова, на избраните рисунки за участие във втория етап на конкурса.

2.2. Журиране и обявяване на резултатите до 17 декември 2019 г.

  1. Изложба и награждаване на 22 декември, неделя след литургия.

Нина Климукова: 0877544662

Email: art_muza@abv.bg
Facebook: галерия Арт Муза

Фейсбук страница: Конкурс Рождество Христово (ТУК)

Свързани публикации:

Децата на България посветиха рисунките си на светлото Рождество

В съдействие с Богословския факултет на СУ Галерия „Арт Муза” и Сдружение „Милостив” организират конкурс „Рождество Христово”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + 14 =