Aтелие – галерия „Арт Муза“ и СНЦ „Милостив“, София обявяват конкурс „Рождество Христово“

С любезното сътрудничество на Богословски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“

Конкурсът е за рисунка на тема: „Рождество Христово“

Наближава вторият по значимост християнски празник. Нека се подготвим за него с рисунки, които да представят християнската същност на голямото събитие. Размерът на рисунките и материалите за изпълнение са по избор.

Могат да участват деца от 3 до 19 години с до две рисунки в съответните възрастови групи:

1. От 4 до 6 години.
2. От I до IV клас.
3. От V до VII клас.
4. От VIII до XII клас.

Рисунките да се изпращат до 01.12.18 на имейл: konkursrojdestvo@abv.bg и на фейсбук страница: конкурс Рождество Христово за журиране на първи етап.

Да се напишат в лично съобщение трите имена, възраст на автора, име на рисунката, техника и размери, адрес – пощенски и електронен, име на школата или руководителя, ако има такива.

Всички рисунки ще бъдат качени на феисбук страницата на конкурса и на галерия „Арт Муза“.

Избраните участници на първи етап ще бъдат уведомени с имейл и трябва да изпратят рисунките на адрес: София, 1000, ул. “11 август“ 23, галерия „Арт Муза“ (Николинка Климукова) за провеждане на втория етап на конкурсa.

След литургия на 23.12.18 ще се връчат наградите и ще се открие изложба във фоайето на Богословския факултет на СУ „Св. Кл. Охридски“ с наградените рисунки.

Всички участници ще получат грамота за участие и диплом за наградените и за ръководителите на школи, които ще се връчат лично на откриването или ще се изпратят по пощата за сметка на участника. Моля, желаешите да получат грамота, да го заявят и да посочат адрес за изпращане. Наградените творби остават за организаторите на конкурса.

Конкурсът ще се проведе на три етапа:

1. Изпращане на рисунките на имейл: konkursrojdestvo@abv.bg и на фейсбукстраница: конкурс Рождество Христово: до 01 декември 2018 г.
1.2 Журиране до 6 декември и обявяване на резултатите.

2. Изпращане до 12 декември 2018 г. на адрес: София, ул. „11 август“ 23, галерия „Арт Муза“, Николинка Климукова, на избраните рисунки за участие във втория етап на конкурса.
2.2. Журиране и обявяване на резултатите до 18 декември 2018 г.

3. Изложба и награждаване на 23 декември, неделя след литургия.
Нина Климукова: 0877544662
Email: art_muza@abv.bg
Facebook: галерия Арт Муза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − one =