Възрастен човек се нуждае от помощ

Съвсем наскоро отново бе публикуван апел в полза на самотния пенсионер Стоян Рабаджийски. В публикацията се споделя следното:

„Възрастният мъж в момента е спрял лечението си, тъй като не може да си го позволи. Повече от 20 дни Стоян не може да си купи лекарства.

Освен това мъжът страда от няколко различни заболявания, сред които глаукома, съдово-мозъчно заболяване, проблеми със ставите и простатата.

Стоян живее сам. Работил е в продължение на 23 години в „Панагюрски мини“ в село Елшица.“

През месец на март стената на православния сайт „Добротолюбие“ бе публикуван апел за помощ в полза на Стоян Рабаджийски, който боледува от рак на белите дробове. Апелът е подновен:

С молба за помощ към читателите на „Добротолюбие“ се обърна Стоян Рабаджийски от с. Елешница, който страда от рак на белите дробове. Той е пенсионер и месечният му доход възлиза на не повече от 250 лв.

Лекарите го диагностицират с метастаз в белия дроб. За лечението му са изписани лекарства общата стойност, на които възлиза на повече от 700 лв. месечно. Поради ниския си доход той не може да закупува необходимите животоспасяващи лекарства и моли всеки от вас за помощ.

Ако желаете, може да помогнете на Стоян Рабаджийски на следната банкова сметка:
IBAN: BG74BPBI79304030143702
BIC: BPBIBGSF
На името на Стоян Рабаджийски

Можете да се свържете с него на телефон: 0884 670 713

Източник: https://dobrotoliubie.com/ 

One thought on “Възрастен човек се нуждае от помощ”

  1. Моля за извинение, но телефонът за връзка с г-н Стоян Рабаджийски, публикуван във фейсбук е непълен. Пълният номер е : 0884670713, за да послужи на всички, които искат да помогнат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

20 − sixteen =