Приключила инициатива

В храм Свети Николай Чудотворец”, квартал „Калето”, гр. Видин благотворителен базар в подкрепа на възрастни хора със специални потребности.

На базара ще се изправим пред избор от домашно приготвени ястия за Бъдни вечер и празнично детско творчество.

Дечицата от Неделното училище и групите по религия в училищата ще предложат свои ръчно изработени празнични сувенири.

Благотворителната инициатива ще се проведе на 24 декември от 10:00 до 12:30 часа, в храм „Свети Николай Чудотворец”, квартал „Калето”, гр. Видин.

Базарът се провежда в помощ на Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в с. Куделин, общ. Брегово.

Заповядайте!

Видинска Света митрополия във Фейсбук.

Свързани публикации:

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ!  Всеки един апел, който не е на фондация „Покров Богородичен“ има посочени свои контакти за подкрепа (банкова сметка, адрес, телефон за връзка и др.). Фондация „Покров Богородичен“ има своя сметка за дарения, която се употребява за различни апели, организирани пряко от фондацията, включително и кампанията „Виждам те“, популяризирана чрез страничката на Дякония. Умоляваме всички дарители да се насочват към конкретно посочените контакти за дарения, които в повечето от случаите не са тези на фондация „Покров Богородичен“. Фондация „Покров Богородичен“ предава всички дарения и води точна отчетна документация за това. Но предаването на дарение, което не е по кампания на самата фондация, отнема време, затруднява и забавя пристигането на дарението поради причини от отчетен и организационен характер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × four =