Приключила кампания.
На 31 май Св. Синод на Българската православна църква – Българска патриаршия открива кампанията „Деца рисуват за деца“ – в помощ на онкоболните деца в България. Партньори са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”
Деца от цяла България и от българските общности, живеещи в чужбина, творят за своите връстници, които боледуват и страдат!
Детската любов към Бога и ближните – изразена в икони, рисунки и фотографии!
Когато Божията ръка милува, детското изкуство лекува!
Св. Синод на БПЦ-БП с благотворителната си изложба помага на Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания, гр. София, където се лекуват деца от цяла България. В благородната кампания му партнират в-к „24 часа”, х-л „Маринела” и Сдружение „Маринела”. Сътрудничи и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (НПГПФ) – гр. София.
Св. Синод предоставя за лечението на онкоболните деца събраните средства от закупуването на наградените детски творби от своя ежегоден Национален конкурс „Възкресение Христово”.
За да възтържествува доброто!
За да възкръснат детските усмивки!
За да победят животът и любовта!
ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ!
  • Заповядайте в хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ 100) на 31 май 2017 г. (сряда) от 18:00 часа за официалното откриване на кампанията „Деца рисуват за деца”.
  • Разгледайте изложбата с прекрасните детски творби във фоайетата на хотел „Маринела”. Изложбата продължава през месец юни без фиксиран край!
  • Изберете си една или повече творби.
  • Отидете до „Кутията на доброто”, в която можете да дарите сума по Ваше желание. Дарените от Вас средства ще помогнат пряко за лечението на онкоболните деца и ще подпомогнат техните семейства.
  • Вземете избраната творба, тя е вече Ваша! С нея ще стоплите Вашия дом или работното си място.
  • Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!
  • Да помогнем безкористно и от сърце, за да бъдем като децата, на които Господ обеща небесното Си Царство!

Източник: https://mitropolia-sofia.org/

Заглавна снимка: http://www.plovdivskamitropolia.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 + six =