Кампанията „Виждам те“ на фондация „Покров Богородичен“ отправя нов апел за подкрепа. По рождение 33-годишния Венцислав Георгиев е без долни крайници от колената надолу. Протезите за краката са единствената възможност той да се справя с нелекото ежедневие.

На всеки четири години хора в положението на Венцислав имат право да кандидатстват за целева помощ чрез Дирекциите за социално подпомагане за осигуряване на медицински изделия. До регламентирания срок за кандидатстване обаче остава още време, а протезите на Венцислав са вече са окаяно състояние. За да може възможно най-бързо по индивидуална мярка да му бъдат направени нови протези, не достига сумата от 800 лв.

КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА И СРЕДСТВАТА СА СЪБРАНИ. БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОМОГНАХА!

Ако искате да подкрепите Венцислав Георгиев в кампанията „Виждам те”, можете да направите финансово дарение по сметката на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите, че дарението е за Венцислав Георгиев в кампанията “Виждам те”). Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email pravoslavie.bg@gmail.com. За повече информация: тел. (02) 987 1655, 087 980 9114, pokrov.iseeyou@gmail.com.

Дарение чрез PayPal


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × two =