Да помогнем на самотната и болна от церебрална парализа майка, Петя Кръстева

Самотната и израснала по домове Петя Кръстева се грижи всеотдайно за своето дете, но среща редица най-вече финансови затруднения и би била благодарна на всяка помощ.

Петя Кръстева е на 31 г. и се грижи сама за своята дъщеричка – Марияна, на 7 години. Израснала по домове и социални институции,  Петя няма близки и сама, и с подкрепата на някои приятели, се справя с нелекото ежедневие. Бащата на Марияна е в затвора, а неговите близки оказват такава помощ, че Петя напълно е престанала да разчита на тях. Положението на Петя се усложнява от това, че боледува от детска церебрална парализа. Документът й за ТЕЛК  засвидетелствува намалена трудова способност в рамките на 80 %. Голяма част от отпуснатата на Петя пенсия се изразходва по разходи за квартирата им в кв. Люлин.

Мариянка учи в  96 – СОУ „Лев Николаевич Толстой“ с изучаване на чужди езици в Люлин и в момента е в първи клас. По време на нашите разговори с Петя тя се забавляваше като си тананикаше детски стихчета на руски и пееше азбуката на английски.

Включваме Петя в кампанията на „Виждам те“ за помощ на хора в нужда и се обръщаме се към всички, които биха искали да й помогнат с молба да употребят следния контакт: сметка на фондация “Покров Богородичен”: Райфайзен банк ЕАД, клон 4, IBAN: BG92RZBB91551067092215, BIC: RZBBGSF (като посочите за кого е дарението).

Можете да направите дарение за кампанията “Виждам те” и чрез Paypal: email office@pokrov-foundation.org.

Чисто и непорочно благочестие пред Бога и Отца е това: да пригледваш сираци и вдовици в техните скърби и да се пазиш неосквернен от света. (Иак 1:27)

 

One thought on “Да помогнем на самотната и болна от церебрална парализа майка, Петя Кръстева”

  1. Ако се изпратят пари чрез онлайн банкиране как точно трябва да се спомене за кого се пращат пари? Не е ли по-добре да се пратят в директен акаунт отворен само за определено лице? (Ако може някой да ми обясни, че не разбрах точно това)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × four =

*